Medical SE BEHANDLINGER KONTAKT OSS Buda & Synskorrigerende kirurgi Plastisk kirurgi Medical SE BEHANDLINGER KONTAKT OSS Buda & Synskorrigerende kirurgi Plastisk kirurgi Medical SE BEHANDLINGER KONTAKT OSS Buda & Synskorrigerende kirurgi Plastisk kirurgi

Medical SE BEHANDLINGER KONTAKT OSS Buda & Synskorrigerende kirurgi Plastisk kirurgi Medical SE BEHANDLINGER KONTAKT OSS Buda & Synskorrigerende kirurgi Plastisk kirurgi Medical SE BEHANDLINGER KONTAKT OSS Buda & Synskorrigerende kirurgi Plastisk kirurgi

Hvorfor velge Buda Medical?

Plastisk kirurgi

Å bestemme seg for å gjennomgå et kirurgisk inngrep er en stor avgjørelse å ta. Derfor samarbeider Buda Medical med de beste kirurgene slik at du er sikret den høyeste kvalitet på din behandling. Vi legger vår ære i å gi deg den best mulige pleie, oppfølging og konfidensialitet.

Synskorrigerende kirurgi

Vi forstår hvor viktig et godt syn er for deg. Derfor samarbeider vi med den beste øyeklinikken i Budapest. Klinikken har fire svært dyktige og renommerte øyeleger og de bruker den nyeste teknologien innen synskorrigerende kirurgi.

Velkommen til oss

Vi tilbyr plastisk kirurgi og synskorreksjonskirurgi i vakre Budapest. Våre ansatte sørger for at du blir tatt vare på under hele oppholdet og er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Dersom du skulle ha medisinske spørsmål er vår norske lege, Dr. Rune Bjerkeng, tilgjengelig på telefon når du er i Budapest.

Våre tjenester

Jeg møtte Agnes Toth fra Buda Medical da jeg reiste til Budapest for å få utført synskorrigerende kirurgi. Agnes fulgte meg opp tett under tiden jeg var i Budapest. Hun var med meg gjennom en rekke undersøkelser før operasjonen, under konsultasjoner med øyelegen og hjalp til med å fylle ut alle nødvendige skjemaer. Jeg er svært takknemlig for at hun gjorde det som som kunne blitt noen dager fylt med stress til en avslappende og til og med hyggelig opplevelse. Agnes var til og med tilstede under selve laserkirurgien. Jeg anbefaler Buda Medical på det sterkeste til alle som vurderer å dra til Budapest for behandling."
"Very good service and professional people. Very satisfied!"
Brigitta
Jag kan varmt rekommendera Buda Medical. Kirurgen gick noggrant igenom processen och hur operationen skulle gå till. Narkosläkaren förklarade på samma sätt. Beslutet av storleken på brösten togs gemensamt med kirurgen. Han rekommenderade bröst som var proportionella till min kropp. Mycket professionellt. Vården efter op var mycket bra. Sjuksköterskor fanns till hands hela dygnet. Jag är så nöjd med resultatet och med den vård jag fick innan och efter operation.

Våre leger

Kontakt oss