fodor-erzsebet

Dr. Erzsébet Fodor

Jeg avsluttet studiene mine på Universitetet i Debrecen, Fakultet for allmennmedisin i 1989, og så jobbet jeg på Øyeklinikken i Pecs i 5 år. I løpet av denne perioden tok jeg fagprøven i oftalmologi med utmerket karakter. I 1995 flyttet vi til Budapest, og jeg fortsatte min karriere som medisinsk salgsrepresentant ved Human farmasøytisk fabrikk (i dag TEVA), og etter hvert ble jeg leder for Øyemedisin avdelingen. I 2001 ble jeg bedt av lederne ved OptikMed Lasersenteret om å bli medlem av teamet som refraktiv kirurg, så har jeg jobbet som instituttleder overlege i Focus Medical siden 2005. Det er en ære for meg å være leder for en klinikk som har toppmoderne utstyr i Ungarn.
Jeg synes det er fantastisk å ha kunnet følge laser synskorreksjonens utvikling i løpet av min nesten tjue års karriere som refraktiv kirurg. Vi har kommet fra den opprinnelige trygge, men kompromissfulle PRK behandlingen til den raske og skånsomme VISUMAX behandlingen som er toppteknologi innen laserkirurgi.
Det som jeg liker best i denne jobben er at den har oppsiktsvekkende og raske resultater siden pasientene kommer til kontroll dagen etter uten briller eller kontaktlinser. Jeg er glad for at min jobb kan gjøre en positiv og stor forandring i livet til pasientene mine.

Quick Profile

Name: Dr. Erzsébet Fodor
Speciality Ophthalmologist