Budapest

i hjertet av Europa

Hvorfor velge Buda Medical?

Bud Medical er et norskeid selskap som driver med medisinsk turisme. Selskapet eies av Dr. Rune Bjerkeng og Agnes Toth. Med mer enn 20 års erfaring innenfor medisin og helse tilbyr vi tjenester med høy kvalitet innen synskorreksjon og plastikkirurgisk behandling.

Sikkerhet og trygghet er nøkkelfaktorer innenfor medisinsk turisme, medisinsk behandling generelt og kirurgisk behandling i særdeleshet.

Vi har derfor etablert langsiktige partnerskap med to av de beste klinikkene i Ungarn. Her jobber vi med de beste legene som vi trygt kan anbefale til våre pasienter. Etter å ha vurdert tilbakemeldingene fra hundrevis av pasienter kan vi stolt si at resultatene er svært gode. Pasienten er svært fornøyde med resultatene, stoler på våre leger og føler seg trygge.

Vi har en god forståelse for hva som kreves for å gå gjennom en kirurgisk behandling, og spesielt å gjøre det utenfor ditt hjemland. Vi har nettopp derfor bygget opp våre tjenester på en måte som adresserer de bekymringer man kan ha i forbindelse med dette. Vi holder din hånd fra første kontakt til den avsluttende kontrollen etter ditt inngrep. Vårt mål er at våre pasienter skal glede seg over behandlingen og ikke være bekymret.

– Du kan til enhver tid i behandlingsforløpet kontakte vår norske lege, Dr. Bjerkeng, som vil hjelpe deg, gi deg råd og tips eller bare lytte til dine behov.

– Under ditt opphold i Ungarn vil våre erfarne ansatte være tilgjengelig for deg hele veien.

Dr. Rune Bjerkeng

Agnes Toth

Dora Toth

Vi tilbyr:

– Synskorrigerende kirurgi som Visumax HD eller Visumax LBV som er et utmerket alternativ dersom du ønsker å bli kvitt lesebrillene

– Plastikkirurgiske behandlinger som fettransplantasjon (ansikt, rumpe, bryst etc), ansiktsbehandlinger (Trådløft, panneløft , Botox, fillers etc), implantater, fettsuging med flere.

Begge våre partnerklinikker er utstyrt med den nyeste teknologien innen deres felt og er lokalisert i Budapest, Ungarns hovedstad.

Budapest er en fantastisk by som kan by på historie, kunst, shopping, gastronomi, vinopplevelser, natteliv og avslappende SPA behandlinger til en rimelig pris. Når du er i Budapest bør du prøve ut en av Budapest’s berømte bad, bestill en time hos en prisvinnende frisør eller kombiner din behandling med en familieferie eller langweekend med skjønnhetsbehandlinger.