Body lift

Målet ved en body lift operasjon er å fjerne overflødig hud og underliggende fett fra mage, flanker samt rygg og gir en flatere og mer konturert overkropp

Rumpeforstørrelse

Rumpeforstørrelse som også kalles for gluteal forstørrelse er en kirurgisk prosedyre som har i sikte å forbedre konturen, formen og størrelsen på baken. Det kan gjøres ved hjelp av
et seteimplantat, det kan også gjøres med fettransplantasjon, AKA på engelsk Brazilian Butt Lift (BBL), eller noen ganger – avhengig av dine behov – kan det også være en kombinasjon av de to, dvs. hybrid rumpeforstørrelse.

Rumpeløft

Rumpeløft er en kirurgisk prosedyre som har som mål å forbedre konturen, formen og størrelsen på baken. Det er en omfattende prosedyre med lang helbredelse.

Leggimplantat

For dette inngrepet brukes det et spesielt designet silikonimplantat, og inngrepet har som mål å forbedre konturen, formen og størrelsen på tykkleggen.

Overarmsløft

Overarmsløft, også kalt Brachioplastikk, har som mål å fjerne overflødig hud sammen med det underliggende fettvev fra overarmen. Dette gir en bedret kontur og  strammere hud.

Intimkirurgi - Iabiaplastikk

Dette er et inngrep som kan avhjelpe symptomer assosiert med unormalt store labia minora (indre kjønnslepper) som kvinner kan føle seg plaget av. Dette gjøres ved å redusere størrelse/lengde

Fettsuging

Fettsuging har som mål å forbedre kontur, form og størrelse på ulike områder på kroppen gjennom å fjerne overflødig fettvev. Dette kan gjøres som eneste prosedyre eller i kombinasjon med andre kirurgiske prosedyrer. Vær oppmerksom på at denne behandlingen er ikke et substitutt for  vektnedgang gjennom diett og trening eller for cellulitter.

Brystreduksjon Menn

Operasjonen er også kalt gynekomastioperasjon eller reduksjons mammoplastikk. Man ønsker gjennom dette inngrepet å redusere størrelsen/volumet av brystvev hos menn for en forbedret overkroppskontur.

Lårplastikk/Lårløft

Lårplastikk har som mål å fjerne overflødig hud med underliggende fettvev fra innsiden av låret, og gir med dette en forbedret kontur og strammere hud.

Bukplastikk

Bukplastikk som også kalles «tummy tuck» eller ambdominalplastikk har som mål å fjerne overflødig hud sammen med underliggende fettvev fra magen. Dette gir en mer flat og strammere  mage. Man kan også stramme opp uttøyde muskler som kan utvikles blant annet gjennom graviditet eller overvekt.